Over ons

Sinds 1989 is Janneke gevestigd als logopedist in Borne. Vanaf 1999 werken Janneke en Corti samen in de praktijk. Sinds 2007 is de praktijk gevestigd in gezondheidscentrum ‘t Dijkhuis in Borne. De praktijk is een allround logopediepraktijk. Wij hebben ruime ervaring met het onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor, afwijkende mondgewoonten en eet- en drinkproblemen.

Betrokkenheid en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. We nemen we deel aan collegiaal overleg ,een kwaliteitskring en diverse multi disciplinaire samenwerkingsverbanden (oa. KITZ kinderteam Borne). We volgen regelmatig na- en bijscholingen en hebben elk een aantal specialisaties.

Binnen onze praktijk worden onder andere de volgende specifieke behandelmethoden gebruikt:
Tan/Söderbergh, Leespraat, DGM, PROMPT, OMFT, Connect en Ralfi, Hodson en Paden, SI behandeling, Larynxfacilitatie en ademhaling.

Janneke en Corti 002Therapeuten

Janneke Hölscher is in 1989 afgestudeerd aan de logopedie opleiding in Groningen. Aansluitend is zij gaan werken bij de Prof. Huizingschool te Enschede en de Gemeente Ambt Delden waar ze de schoollogopedie verzorgde. Tegelijkertijd startte ze haar logopedie praktijk in Borne. Toen deze groeide ging zij fulltime in de praktijk werken. Janneke heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere de volgende gebieden: stotteren bij jonge kinderen, dysfatische ontwikkeling, sensorische informatie verwerking, lees- en schrijfproblematiek, en pre-verbale logopedie.

Corti Kruisselbrink is in 1994 afgestudeerd aan de logopedie opleiding in Nijmegen. Zij ging aansluitend werken in verpleeghuis Eugeria in Almelo. Tevens startte zij haar praktijk op in Bennekom. Na in 1994 enkele maanden voor Janneke te hebben waargenomen, ging zij in 1999 in de logopediepraktijk in Borne aan het werk als partner van Janneke. Corti heeft zich gespecialiseerd in dysfatische ontwikkeling, sensorische informatie verwerking, lees- en schrijfproblematiek, pre-verbale logopedie, larynxfacilitatie en ademhaling.


Aanwezigheid

  • Janneke Hölscher : maandag, woensdag en donderdag
  • Corti Kruisselbrink : dinsdag, woensdag en vrijdag